20-08-05

Day 5: monday july 25, 2005 - San Pedro - lake Atitlan

Vandaag is het een relax-day. We nemen een lang ontbijt, ook al omdat het eten zo lang wegblijft en we tellen onze mugge-vlooien of andere beten.
We betalen elk onze rekening, regeling onze eigen boekhouding en rekenen af met de pot. De meesten moeten bijleggen.
Er ligt een lancha op ons te wachten die ons naar San Pedro brengt. Het goa-dorpje waar we eergisteren per toeval al eens terecht gekomen waren.Bloedheet is het, maar we genieten ervan.
Ons hotel "casa Elena" ligt vlak aan het water tegen de wand van de bergen.
We begeven ons naar “Nick’s place” via een wirwar van smalle straatjes.
Iemand van de groep voelt zich opeens niet goed en gaat terug naar het hotel.
Anderen vertonen de eerste tekenen van diarree. Later wordt de schuld op Stefanie haar moussaka gestoken.
San Pedro heeft echt wel een relaxed aangenaam sfeertje. Maar echt veel goa of weed ruikken of zien we niet. Hoeft ook niet.
We internetten vlug een half uurtje. Mijn eerste berichten naar het thuisfront.Daarna gaan we naar de thermische baden. Gewoon opgewarmd door de zon, zalig warm. Ook het koude bad doet deugd.
’s Avonds gaan we uit eten. Er blijkt niet genoeg chicken with rice te zijn. Ik neem dan maar vis. De blonde Britse knappe dienster is wel vriendelijk.
Net voor ik ga slapen, krijg ik het schijt. Verdikke en morgen wil ik per se de San Pedro-vulkaan op. Een loodzware tocht.

photo: Our hotel in San Pedro. Preparing to go horsebackriding.
more info about San Pedro.

16:51 Gepost door Jeronimo in Guatemala | Permalink | Commentaren (3) | Tags: atitlan, guatemala, san pedro, lago, lake |  Facebook |

Commentaren

wat een reis!

dat moet een hele ervaring geweest zijn...

Waar gaat de volgende naar toe?

Gepost door: peterNET | 20-08-05

't is niet de pacajavulkaan Uw verslag + site is zalig! prachtige foto's en goed geschreven, maar jammergenoeg wens ik je gewoon te melden dat het de vulkaan 'San Pedro' is in niet Pacaja want de pacaja vulkaan was de vulkaan die we in Antigua konden beklimmen, minder lastig en kleiner.

Gepost door: Thierry | 22-08-05

Het vliegend sch*t.
Cms uw woordenschat! Volgens mij zal eht niet aan dat meisje haar kookkunsten gelegen hebben, hoor; Misshcien van een slecht afgewassen glas ofzo gedronken?

Gepost door: Little Witch | 22-08-05

De commentaren zijn gesloten.